Категории

Финиши и кондиционери на Fiebing's

Финиши и кондиционери на Fiebing's
Финиши и кондиционери на Fiebing’s
В следващите редове ще ви представим продукти от три различни категории на Fiebing’s - топ финиши, финиши за ръбове и кондиционери. Продуктите са с многогодишна история и са едни от водещите като качество на пазара. Традицията за създаване на препрарати за кожа във Fiebing’s е довела до създаването на финиши и кондиционери, използвани в цял свят от любителите на работа с кожа, а и от професионалистите. Независимо дали сте начинаещ в работата с кожа или сте вече утвърден творец, със сигурност на работното ви място трябва да присъства поне един от следващите продукти. Ние от Кожар сме официален партньор на Fiebing’s и ви предлагаме техните продукти на специални цени.
Bag Kote Bag Kote придадва мек, сатенен завършек, който никой друг продукт не може да постигне. Формулата на финиша първоначално е разработена от Джон Файбинг и остава непроменена и до днес. Използва се при изработката на чанти, седла.
Цена: 21,90 лв./бр.
Tan Kote Формула със смола, използвана от производителите на колани и седла за лесно нанасяне на топ покритие. Може да се нанесе с гъба или чрез напръскване. Tan Kote често се използва за фино финиширане на Fiebing's Antique и работи много добре като основен слой под Antique Finish. Tan Kote не е водоустойчив. Финишът оставя меко сатенено покритие. Използва се за подчертаване на ефекта при гравиране.
Цена: 21,90 лв./бр.
Resolene Това е един от най-популярните топ финиш за използване върху боядисана, с придаден антчен вид или полирана кожа. Продуктът, третиран с него е гъвкав, издръжлив и водоустойчив. Най-добре се нанася с влажна гъба. Резолинът след нанасяне придава лек син нюанс на кожата, но когато изсъхне води до прекрасно гланцово покритие.
Цена: 17,90 лв./бр.
Gum Tragacanth Използва се за заглаждане на ръбовете при подготовката им за нанасяне на финиш.
Цена: 16,90 лв./бр.
Carnauba Cream Смес от естествени восъци за изглаждане на кожата. Carnauba финиш е подходящ за всички гладки кожи, не се препоръчва за грапави или гравирани кожи. Carnauba финишът придава на кожата натурално восъчно покритие, което я предпазва от вода, пръстови отпечатъци, белези от износване и драскотини.
Цена: 16,90 лв./бр.
Leather Sheen Акрилно покритие за гладки кожени изделия. Резултатът е идеално гланцово, гъвкаво, водоустойчиво покритие. Боядисаните, полирани или антични кожи, покрити с акрилния финиш стават водоустойчиви. Акрилния финиш не променя цвета на боята или античното покритие. Чудесен за колани, чанти, портфейли и обувки. Не е подходящ за употреба върху велур.
Цена: 14,90 лв./бр.
Колекция кондиционери на Fiebing's
100% Натурално масло за кожа, Fiebing's Neatsfoot Предназначен за кожени изделия, подложени на многократна експлоатация, както и директно излагане на условия като сняг, дъжд, слънце. Основната функция на маслото за кожа Fiebing's Neatsfoot е да замени наситените мазнини в кожата, с естествени мазнини на други натурални масла.
Цена: 19,90 лв./бр.
Масло за кожа Fiebing's Saddle Oil Продуктът представлява смес от натурални масла, ланолин и силикон, които запазват и омазняват кожените изделия, подложени на честа употреба на открито. Ланолинът поддържа кожата гъвкава, а силиконът я предпазва от водата. Подходящ за употреба върху седла, ловни обувки, работни обувки и кожени спортни стоки.
Цена: 24,90 лв./бр.
Сапун за кожа Един от емблематичните продукти на Fiebing’s. Използва се в цял свят за поддръжка на седла, ботуши, обувки и други гладки кожени продукти. Почиства кожата и я омазнява като я предпазва от напукване. Същевременно поддържа кожата гъвкава и здрава.
Цена: 12,90 лв.бр.
Почистващ кожата препарат Deglazer Използва се за подготовка за боядисване или пребоядисване на кожа. Премахва финиши, използвани върху кожата. Deglazer не вреди на мекотата и гъвкавостта на кожата.
Цена: 15,90 лв./бр.