Категории

Иглите на Джон Джеймс

Иглите на Джон Джеймс
Иглите на Джон Джеймс - за всяка нужда и идея
В желанието си да ви предлагаме нови и все по-добри продукти, искаме да ви запознаем със специалните сарашки игли на Джон Джеймс. В момента може да откриете в онлайн магазина ни едни от тях: https://kojar.eu/bg/shev/642-sarashki-igli-john-james-30.html Те са солидни игли за ръчен шев, имат затъпен връх и компактно ухо, което ги прави подходящи за всички проекти от кожа и ремонти на седла.
Джон Джеймс е търговско наименование на компания Entaco, известна по целия свят с производството на специализирани игли и инструменти за ръчен шев.
“Ние сме изключително горди от нашето наследство и сме ангажирани да ви предложим качествен продукт. Много от членовете на персонала посвещават живота си на работата тук , като много от тях имат повече от 30 години опит и тук работят няколко поколения от семейство", споделят от компанията.
Брандът “Джон Джеймс” е основан през 1840 г. Името му е синоним на най-доброто производство, качество и надеждност на иглата. Оригиналната фабрика "Джон Джеймс" се появява през 1860 г. в района на Редич. Това допълнително се потвърждава от писателя Чарлс Дикенс, който в свое списание документира посещение във фабриката: "Бяхме в Редич, този забележителен малък град, за да видим иглите... защото нашите английски игли днес се разпространяват по целия известен свят, където се извършва размяна на стоки. Това, че толкова много игли трябва да излязат в света от една къща, е достатъчно прекрасно .... но приготвянето за продажба доказва чудото на ръчното производство."
През 19-ти век, когато самият Джон Джеймс за пръв път прави игли, се специализира в индустриални игли и инструменти и по-специално в такива за производство на корабни платна. Неговото наследство продължава и живее в непрестанно разширяващата се и популярна гама от качествени игли John James Finest.
Иглите Джон Джеймс са с отличителни жълто-черни опаковки, притежават широка гама игли за ръчно шиене и игли за машина. Част от гамата с игли са в специална опаковка за многократна употреба, която е удобна и подсигурява добро съхранение на иглите докато не се използват. Самата опаковка е под формата на обло камъче както се казва и самата колекция “Pebbles”.
Можете да изживеете много часове в наслада и творчество докато използвате иглите с най-добро качество на Джон Джеймс.